Παναγιώτης Ρεγκούκος «Πέρα από τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ»

«Πέρα από τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ» : Μια νέα ιδέα , μια παγκόσμια «πρώτη»! Εδώ και λίγο καιρό, έχουμε γίνει αποδέκτες μιας νέας ιδέας στον εκδοτικό χώρο, πρωτοποριακής και μοναδικής ίσως για τα παγκόσμια χρονικά, που πραγματικά εντυπωσιάζει για την απλότητα της σύλληψης της και την σημαντικότητα της προσφοράς της στο αναγνωστικό κοινό.

Ένα νέο βιβλίο, που συνιστά διάλογο, αντίλογο και γιατί όχι μια αντιπαράθεση ιδεών, απέναντι σε βιβλίο άλλου συγγραφέα, που τις πλουτίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και δίνει την ευκαιρία για αποδοτικότερη μελέτη και απόλαυση. Συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, ολοκλήρωσε και διαθέτει το νέο βιβλίο του σε μορφή ebook (σε λίγο και τυπωμένο ψηφιακά on demand), με τίτλο «Πέρα από τον Αλχημιστή» που αποτελεί «απάντηση» στις ιδέες του βιβλίου με τίτλο «Ο Αλχημιστής» του διάσημου σε όλο τον κόσμο συγγραφέα Paulo Coelho.

Στο βιβλίο που για την ώρα κυκλοφορεί μόνο στα ελληνικά (αλλά σε λίγο καιρό θα βγει μεταφρασμένο στα αγγλικά, στην διεθνή αγορά), θα βρείτε έναν σημαντικό πλούτο από ιδέες που αντιπαρατίθενται σε εκείνες του πολύ-μεταφρασμένου συγγραφέα, οι οποίες έχουν επηρεάσει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι ιδέες του κ. Π.Ρεγκούκου, δομημένες από άλλη οπτική γωνία, με κέντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, με έμφαση στην συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό, με το ενδιαφέρον προς την κοινωνία και όχι στον εαυτό μας, δίνουν ένα νέο νόημα στην ζωή μας. Αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε αυτή την αντιπαράθεση γιατί εμπλουτίζει τις δυνατότητες μας και αυξάνει τις επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για να κατακτήσουμε την ευτυχία μας.

Το ebook μπορείτε να το «κατεβάσετε» πολύ εύκολα από την διεύθυνση :http://www.eanagnosis.gr/Shop/Add2Cart.php?PrID=568&Quant=1 ακολουθώντας τις οδηγίες.

Αφού «κατεβάσετε» το ebook, για να το ανοίξετε, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα: Adobe Digital Editions. Αν δεν το έχετε, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html

Πατώντας εδώ : Download Getting Started with Adobe Digital Editions (EPUB, 55 KB) Για τον συντάκτη : Παρακαλούμε στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο : info@pregoukos.gr για να σας στείλουμε δωρεάν το ebook. Σημείωση : Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε την διαδικασία, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στην “eAnagnosis” στον αρ. 210 – 68 26 803 για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.