ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατεβάστε το PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της Διεύθυνσης Δημήτρη Αναστασίου

Άλλη μια σημαντική, στρατηγικής σημασίας συνεργασία επετεύχθη μεταξύ της Εθνικής Ασφαλιστικής με τη μεγαλύτερη γυναικολογική κλινική στη Βόρεια Ελλάδα, ΓΕΝΕΣΙΣ, με τη μεσολάβηση της Ateam (Σύμβουλοι Ασφαλιστικών Υπηρεσιών) και ιδιαιτέρως του συντονιστή κου Τζαβέλλα, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπογράφηκε η σχετική σύμβαση μεταξύ των δύο οργανισμών (Εθνική-Γένεσις) .

Έτσι λοιπόν κάθε μητέρα που επιλέγει για τον τοκετό της στην εν λόγω Κλινική, Lux ή μονόκλινο, αποκτά χωρίς οικονομική επιβάρυνση ένα συμβόλαιο υγείας για το νεογέννητο (Δείτε το επισυναπτόμενο προωθητικό έντυπο).

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συντελέσατε καθοριστικά ως A Team στην επιτυχή ολοκλήρωση και αυτής της συμφωνίας. Έτσι από 1/7/2016 οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι έχουν αναλάβει την εξυπηρέτηση των πελατών αυτών, με προφανή οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Στην A Team νοιαζόμαστε πραγματικά.

Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά τον Αναπληρωτή Γενικό κ. Δασκαλόπουλο Ηρακλή, την διευθύντρια του κλάδου ατομικών ζωής κα Αβρανά Ελένη και τα εμπλεκόμενα στελέχη του κλάδου. Επίσης, το Γενικό Διευθυντή κ. Ζαφείρη Γιώργο, που η βοήθειά του ήταν καθοριστική.

Για την Ateam,

Δημήτρης Αναστασίου

Διευθυντής