Ευέλικτη εθνική σύνταξη από την Εθνική Ασφαλιστική

Ευέλικτη εθνική σύνταξη από την Εθνική Ασφαλιστική

Νέα προϊόντα στον τομέα των κινδύνων ανικανότητας για εργασία, στον τομέα της προστασίας από σοβαρές ασθένειες και στον τομέα των συντάξεων ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική στο 27ο Συνέδριο Πωλήσεων που έγινε στους χώρους του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

 

 

Όλα τα προϊόντα διακρίνονται στο σχεδιασμό τους από χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται στη σημερινή εποχή και στην οικονομική συγκυρία της πίεσης των εισοδημάτων. Προσφέρουν λύσεις αξίας στους ασφαλισμένους και συνδυαζόμενα μεταξύ τους παρέχουν ολοκληρωμένες καλύψεις με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Εθνική Ασφαλιστική στην ανάπτυξη των προϊόντων σύνταξης. Στο πλαίσιο αυτό, στο Συνέδριό της, παρουσιάστηκε το νέο της συνταξιοδοτικό προϊόν Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη.

Τι είναι η Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη :

Το πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργία εγγυημένου συμπληρωματικού εισοδήματος στον ασφαλισμένο για την συνταξιοδότησή του.

Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η πολύ μεγάλη ευελιξία που διαθέτει με αποτέλεσμα ο ασφαλισμένος να έχει πλήθος επιλογών και να προσαρμόζει το πρόγραμμά του ανάλογα με την εκάστοτε οικονομική του ευχέρεια, τις ανάγκες του, τις προβλέψεις και τον σχεδιασμό για το μέλλον του.

Η ευελιξία αφορά στην πληρωμή των ασφαλίστρων που το ύψος και η συχνότητά τους επιλέγονται από τον ίδιο τον ασφαλισμένο. Η τελική σύνταξη χτίζεται σταδιακά από διαδοχικές αγορές επί μέρους συντάξεων και το αποτέλεσμα αυτού του μηχανισμού είναι η αυτονομία των παροχών που έχουν πιστωθεί στο πρόγραμμα από τις μελλοντικές πληρωμές ασφαλίστρων, χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό στον εποχή της αβεβαιότητας για τα μελλοντικά εισοδήματα που καταγράφεται σε σχετικές έρευνες ότι αποτελεί βασικό ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά των κλασσικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Με το νέο της πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εγκαινιάζει την είσοδό της στην Ευέλικτη Συνταξιοδοτική Αποταμίευση, στρατηγική που υιοθετεί προκειμένου να αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα από τις πρόσφατες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και να δώσει λύσεις στους πολίτες που αναζητούν συμπλήρωση των συντάξεών τους.

Στο Συνέδριο της εταιρίας συμμετείχαν περίπου 1.000 στελέχη των Πωλήσεων και των Διοικητικών Υπηρεσιών της. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Βασίλης Ράπανος.Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και Γενικός Διευθυντής της ΕΤΕ κ. Λεωνίδας Θεόκλητος μίλησε για τους στόχους και τις προκλήσεις της εταιρίας στη νέα εποχή, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μίνος Μωυσής με την ευκαιρία του νέου προϊόντος, παρουσίασε τις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται για την αγορά και την εταιρία στον χώρο των συντάξεων και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για αναβαθμισμένο συμβουλευτικό ρόλο των ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρίας.

Τις πρωτοβουλίες της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της, ανέλυσαν οι Γενικοί Διευθυντές κ.κ. Τάσσος Παγώνης και Θανάσης Καλογεράς, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Βασιλάτος και ο Δ/ντής των Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής κ. Κ. Κουγιουμουτζής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων της Εταιρίας κ. Πέτρος Τόγιας.