ποιοί είμαστε

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της A Team, μίας εκ των κορυφαίων Διευθύνσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής με την έμπειρη ομάδα Συμβούλων και επικεφαλής τον Δημήτρη Αναστασίου. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αττική και τα Χανιά, σε 12 οργανωμένα υποκαταστήματα. Αυτή η ιστοσελίδα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να συνδέσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, από το 1987, περισσότεροι από 22.500 πελάτες σε 12 πόλεις με την πορεία μας στην Εθνική Ασφαλιστική, τις συνεχείς ποιοτικές και ποσοτικές πρωτιές των ανθρώπων μας με την συνεχή διάθεσή μας για ενημέρωση, εκπαίδευση και πάνω απ’ όλα συνέπεια λόγων και πράξεων.

Πρωταρχικός στόχος της A Team είναι να αποδείξει στον κάθε πελάτη προσωπικά ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν αποτελεί προνόμιο των λίγων, αλλά δυνατότητα όλων. Έχουμε συνδέσει τη δουλειά μας με την κοινωνική προσφορά. Το να προστατεύεις τα πολυτιμότερα αγαθά των ανθρώπων, όπως η υγεία, το εισόδημα και η οικογένεια, δεν αποτελεί εργασία αλλά ουσιαστική προσφορά προς την κοινωνία. Είμαστε περήφανοι να υπηρετούμε με αξιοσύνη το σύνθημα της Ομάδας μας «Αφοσίωση, Αξιοπιστία, Καινοτομία» στην πράξη. Για οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνάδελφος των υποκαταστημάτων μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας άμεσα, ώστε να σας ενημερώσει με βάση τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.
10 Manages, περισσότεροι από 80 πιστοποιημένοι σύμβουλοι και 17 γραμματείς είναι έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.