Κλαίρη Μαυροφώτη – υπεύθυνη γραφείου

klairiΗ κ. Κλαίρη Μαυροφώτη, γεννήθηκε στο Βόλο το 1964. Αριστούχος σε γυμνάσιο και λύκειο, γνωρίζει αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων για πωλήσεις, telemarketing, χρηματοοικονομικά προϊόντα, εξυπηρέτηση πελατών, ψυχολογία κ.ά.

Στην Εθνική Ασφαλιστική ήρθε το 2006 από εταιρεία ανταγωνισμού και ανέλαβε αμέσως ως υπεύθυνη γραφείου στον Βόλο. Την καριέρα της την άρχισε ως διοικητική υπάλληλος σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία και μετά από 14 χρόνια αποφάσισε με προτροπή του τότε manager της να δημιουργήσει δική της ομάδα.

Πώς ήρθε στην Εθνική; ” Στην Εθνική Ασφαλιστική με έφερε η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε ο Συντονιστής κος Μαντζανάς Παναγιώτης και οι Επιθεωρητές κ. κ. Β. Καραθάνος και Δ. Αναστασίου. Μου έδωσαν την αίσθηση ότι εδώ δεν βαδίζει κανείς μόνος, αλλά έχει δίπλα του έμπειρους ανθρώπους να τον στηρίζουν και να τον καθοδηγούν. ”

Στόχος της κ. Μαυροφώτη είναι το γραφείο του Βόλου να εξελιχθεί σε κορυφαίο με πιστοποιημένους επαγγελματίες ασφαλιστές, μαζί με τη βοήθεια του Επιθεωρητή .

Η κ. Μαυροφώτη είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο και μια κόρη. Τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στην οικογένεια, στους φίλους και στη θάλασσα.