Παναγιώτης Μαντζανάς – διευθυντής γραφείων

Ο κ. Παναγιώτης Μαντζανάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1973 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Σερρών. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Πωλήσεων και Management.

19082009055Ως το 1998 εργάστηκε ως γυμναστής και στη συνέχεια έγινε ασφαλιστικός σύμβουλος. Το 2002 έγινε προϊστάμενος ομάδας και μέσα σε τέσσερα χρόνια, το 2006, έγινε Αν. Διευθυντής Γραφείου. Κορύφωση της επιτυχίας του ήταν η ανάδειξή του σε Διευθυντή Γραφείου το 2008. Αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα.

”Δεν επέλεξα τυχαία της Εθνική” μας λέει ” και νομίζω ότι δικαιώθηκα γι’ αυτή μου την επιλογή. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν τις ανασφάλειές τους στο εργασιακό τους χώρο, εμείς κοιτάζουμε μπροστά και προγραμματίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις σ’ έναν τόσο μεγάλο Όμιλο. Το γεγονός ότι εργαζόμαστε στην Εθνική Ασφαλιστική μας δίδει ιδιαίτερο κύρος”.

Τον ρωτάμε τι του δίνει δύναμη και τι βοήθησε στην εξέλιξή του: ”Δύναμη μου δίνει το ίδιο το επάγγελμα. Το ότι οι στόχοι συνεχώς ανανεώνονται και κάθε φορά ο χρόνος μηδενίζεται, σε κάνει να νιώθεις ότι ποτέ δεν έφτασες στην κορυφή, γιατί πάντα υπάρχει μια άλλη που πρέπει να κατακτήσεις. Και έτσι παραμένουμε ζωντανοί. Στην εξέλιξή μου βοήθησε η προσπάθεια όλων των ανθρώπων που ξεκινήσαμε μαζί, αλλά και εκείνων που στη συνέχεια στάθηκαν δίπλα μου. Μοιραστήκαμε την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τις προσδοκίες μας και δουλέψαμε με πάθος, αγάπη κι ιδιαίτερη διάθεση. Δώσαμε πολλά από τον εαυτό μας, διότι αν δεν δώσεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να πετύχεις σε αυτό τον χώρο”.

Ο κ. Μαντζανάς είναι παντρεμένος με την Όλγα Βαρδακάρη και έχουν μια κόρη.