Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του ΕΕΘ ο κ. Δημήτρης Αναστασίου

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Αναστασίου.
Μετά την ανάδειξη του κ. Ρούλη Εδιάρογλου ως προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών, ο οποίος ως τέως πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, με την εμπειρία και την μεγάλη προσφορά του, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, η επιλογή ενός ικανού μέλους της διοίκησης ώστε να συνεχιστεί το άκρως παραγωγικό έργο, ήταν στόχος για τον πρόεδρο του ΕΕΘ κ. Μιχάλη Ζορπίδη.
Ο κ. Αναστασίου από το 2006 όταν και εκλέχθηκε για πρώτη φορά στη διοίκηση του ΕΕΘ, αποτελεί ένα από τα πιο ενεργά της μέλη, χωρίς να υπολογίζει ποτέ χρόνο και κόπο για το καλό του Επιμελητηρίου και κατ΄ επέκταση των επαγγελματιών, όπως και στον επαγγελματικό του κλάδο ως “Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων”.Ως νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, ευχαριστεί τα υπόλοιπα μέλη της για την αποδοχή στο πρόσωπο του, κυρίως όμως ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Ζορπίδη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του την συγκεκριμένη θέση.
Παράλληλα, ο κ. Δημήτρης Αναστασίου δεσμεύεται για ένα πολύ υψηλό και άκρως παραγωγικό επίπεδο συνεργασίας.
Από την πλευρά του, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ρούλης Εδιάρογλου παραδίδει την σκυτάλη στο νέο πρόεδρο, με την ευχή  για μια καλή και δημιουργική θητεία.
Ταυτόχρονα, υπόσχεται πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Φορέα με την ίδια όρεξη, καθώς παραμένει ενεργά στην Επιτροπή ως Μέλος της.
Σύνθεση Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων ΕΕΘ:
Πρόεδρος: Δημήτρης Αναστασίου
Μέλη: Χρύσα Γρανούζη –  Γεωργιάδου, Ρούλης Εδιάρογλου, Γιώργος Ηλιάδης, Θεόδωρος Πανταλέων, Στέλιος Συμεωνίδης, Γιώργος Νεοχωρίτης
Γραμματέας: Βάσω Σπανού
Το παρόν Δελτίο τύπου δημοσιεύθηκε μέσω του Ε.Ε.Θ. στα παρακάτω sites:

insurance-eea

underwriter

Ασφαλιστική Αγορά

asfalisinet

insurance world

Επιχειρώ