Ο κ. Αγγελάκης μας εκπαιδεύει

IMG_20131211_115201_893

Την Τετάρτη 11/12/2013 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης η εκπαιδευτική συνάντηση των Επιθεωρήσεων Καραθάνου Βασίλη και Αναστασίου Δημήτρη με εισηγητή τον κ. Άκη Αγγελάκη με τα θέμα τα νέα δεδομένα στις πωλήσεις/ Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα. Η φιλοσοφία όλων των συνεργατών της Επιθεώρησης είναι να λαμβάνουν γνώση καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ταξίδεψαν από το Βόλο, τη Δράμα, τη Ξάνθη για να έρθουν να παρακολουθήσουν αυτόν τον χαρισματικό εισηγητή.

Ο κ. Αγγελάκης ανέφερε τις προκλήσεις της νέας κατάστασης που αντιμετωπίζει σήμερα ο κάθε επαγγελματίας όπως την διαχείριση διλημμάτων, τις συγκρούσεις αξιών, τις παραλλαγές του φόβου (αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, αδιαφορία, αγωνία, τελειομανία, αναποφασιστικότητα) τονίζοντας ότι «πρέπει να αποδεχτούμε, όχι μοιρολατρικά, τις αλλαγές και να πορευτούμε αποκτώντας επάρκεια σε νέες τεχνολογίες και σε όλα όσα μπορούν να μας βοηθήσουν».

DSC03657Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι με πίστη, αγάπη, εμπιστοσύνη και δημιουργική καρτερία ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους του και να επικεντρωθεί στον στόχο του υπερνικώντας τις προκλήσεις των καινούριων δεδομένων. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η θεωρία του Gap Analysis από τον Brian Tracy με την οποία και τελείωσε αυτή η εκπαιδευτική συνάντηση. Κλείσαμε με ενθουσιασμό και ελπίδα για ένα δημιουργικότερο 2014.