Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή , κ. Σωτηράκο Μιχάλη

Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει η εκπαίδευση των ασφαλιστικών συμβούλων κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν οι Επιθεωρήσεις των κ. Καραθάνου Βασίλη και κ. Αναστασίου Δημήτρη με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Α.Ε.Ε.Γ.Α, κ. Σωτηράκο Μιχάλη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Hotel ο κ. Σωτηράκος ανάλυσε το καινούριο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής, Επιστροφή στα Βασικά, ένα πολυεπίπεδο πλάνο εκπαίδευσης 13 εβδομάδων, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξη της εταιρείας στο δίκτυο συνεργατών της.

Βασικές αρχές του προγράμματος είναι η πειθαρχία, ο προγραμματισμός και η συστηματικοποίηση της καθημερινότητας του κάθε ασφαλιστικού συμβούλου. ‘‘Σε περιόδους κρίσεις τηρώντας συγκεκριμένες διαδικασίες και χρησιμοποιώντας εργαλεία δουλειάς είναι αδύνατο να αποτύχεις’’ τόνισε ο κ. Σωτηράκος στους παρευρισκόμενους συμβούλους και managers.

Το καινούριο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι η πρώτη κίνηση σε μία σειρά δράσεων που έχει προγραμματίσει η Εταιρεία θέλοντας να δείξει την υποστήριξή της στο δίκτυο ασφαλιστών της έτσι ώστε η Εθνική Ασφαλιστική όχι απλά να παραμείνει η μεγαλύτερη εταιρεία ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα αλλά να καινοτομήσει για ακόμα μια φορά προσφέροντας στην αγορά άρτια εκπαιδευμένους συμβούλους ασφαλίσεων.

Το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το τέλος και όχι οι συμμετέχοντας έφυγαν με αναπτερωμένο το ηθικό τους υποσχόμενοι να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.