Εκδήλωση για την οικονομική κρίση στο Νομό Πέλλας

Εξαιρετική επιτυχία για τα δεδομένα του Ν.Πέλλας είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Διοικητήριο»(Αίθουσα ομιλιών της Νομαρχίας) στις 25-04-09.
Η όλη εκδήλωση που αφορούσε την οικονομική κρίση και τη μελλοντική αρχιτεκτονική της οικονομίας, συνδιοργανώθηκε από τη Νομαρχία Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, με την ευγενική υποστήριξη και χορηγό επικοινωνίας τον τηλεοπτικό σταθμό της Μακεδονίας EURO CHANNEL.
Οι καταξιωμένοι για χρόνια καθηγητές Πανεπιστημίου και οι έμπειροι επαγγελματίες που ήταν ομιλητές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, μέχρι αργά το μεσημέρι.
Οι ερωτήσεις ήταν πάρα πολλές, στις οποίες οι ομιλητές έδωσαν απαντήσεις και η εξαιρετική συνόψιση των θεμάτων που γινόταν μετά από κάθε ομιλητή από τον κο Πορτοκάλη Κων/νο (Γεν.Διευθυντή του EURO CHANNEL), συνέβαλλαν στην επιτυχία της ημερίδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης κος Καραμάνης Μιχάλης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Σόντρας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κος Τσώτσος Ιορδάνης, ο Στρατηγός – Διοικητής της περιοχής και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ.Ιωήλ.

 

Πρόγραμμα Ημερίδας