Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Άλλη μία μοναδική εμπειρία ολοκληρώθηκε.
Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους επιτυχόντες του μεγάλου ετήσιου διαγωνισμού πωλήσεων με ένα ταξίδι στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Παρούσα φυσικά ήταν η Διοίκηση της Εταιρείας μας.
Επιτυχόντες του διαγωνισμού από την Κορυφαία Διεύθυνσή μας ήταν ο επικεφαλής κ. Δημήτρης Αναστασίου, οι Αναπλ. Διευθυντές κ.Στέλιος Δερμιτζάκης και κ.Άρης Μιχαηλίδης, και ο Διακεκριμένος Ασφαλιστικός μας Πράκτορας κ. Νίκος Δερμιτζάκης.
Το Ρίο Ντε Τζανέιρο, η πόλη της σάμπα και του ποδοσφαίρου, έχει πληθυσμό 7.000.000 εκ των οποίων το 1/3 ζει σε φτωχογειτονιές, τις γνωστές φαβέλες. Ανήκει στη Βραζιλία, που κατέχει την 10 θέση ανάμεσα στις ισχυρότερες οικονομικά χώρες παγκοσμίως. Πλαισιώνεται από την φυσική ομορφιά του γύρω τοπίου και ταυτόχρονα προσφέρει όλα τα αξιοθέατα μιας μεγαλουπόλεως. Κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος αποτελούν οι γνωστές παραλίες Copacabana και Ipanema, ο λόφος Corcovado με το επιβλητικό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, ο λόφος Sugar και φυσικά ο “Ναός” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, το περίφημο Μαρακανά.
Είναι πραγματικά προνόμιο και σημαντική παροχή της εταιρεία μας να μας δίνει τη δυνατότητα για μία εβδομάδα να συναναστραφούμε με τους κορυφαίους Συνεργάτες του Δικτύου Agency από όλη τη χώρα.
Και του χρόνου, με ακόμη περισσότερους επιτυχόντες!
Ευχαριστούμε Εθνική Ασφαλιστική.
Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το άλμπουμ φωτογραφιών: https://photos.app.goo.gl/EtsKfajD3UDCLw6s8