ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Με μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία η Κορυφαία Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου πραγματοποίησε φέτος τις βραβεύσεις της, δημιουργώντας «γέφυρα επικοινωνίας» σε όλη την χώρα όπου και εκτείνονται οι εργασίες της.

Συνεργάτες, εκπρόσωποι της Διοίκησης, Συνάδελφοι, και επίσημοι προσκεκλημένοι, γιόρτασαν την ίδια στιγμή σε 7 διαφορετικές πόλεις, συμμετέχοντας στην ίδια εκδήλωση και μοιράστηκαν τη χαρά των βραβεύσεων.

Με διαδικτυακή «υπερσύνδεση»  Θεσσαλονίκη, Περιστέρι, Λαύριο, Χανιά, Καρδίτσα, Βόλο και Καστοριά, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, επικοινώνησαν ζωντανά διαδικτυακά, ξεκίνησαν τις ομοειδείς εκδηλώσεις και με ενεργή παρουσία συντέλεσαν σε μια λαμπρή βραδιά την οποία απόλαυσαν περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης, οι συνεργάτες, οι βραβευθέντες, οι Συντονιστές και όλοι οι άλλοι συνεργάτες της Διεύθυνσης που θεωρούνται διακριθέντες για την προσήλωσή τους και την πίστη τους, ο καθένας με την απόδοσή του αλλά τη μεγάλη και αναγνωρίσιμη αξία του και την πολύτιμη συμβολή του στην πρόοδο της Διεύθυνσης,  συνετέλεσαν στην μεγάλη χαρά της εκδήλωσης αυτής.

Ο επικεφαλής κ. Δημ. Αναστασίου κατέγραψε τη σημασία της σύμπνοιας και της συμπόρευσης και απέστειλε το μήνυμα της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον όλων. Μέλλον που καθορίζεται από τις στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης και την συστράτευση του δυναμικού της Εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία ο καθένας έχει να στηρίξει την εταιρική και την ατομική πρόοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ΕΘΝΙΚΗ λέγοντας ότι:  ξεχωρίζει σε όλα, έχει παράδοση, έχει συντελέσει στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους, έχει συμβάλλει με πολιτισμό και ήθος στην αγορά, δίνει παλμό και αναγνωρίζεται ως Εθνικό brand.

Διαμήνυσε προς όλους με βεβαιότητα ότι: «στις εξελίξεις της αγοράς η  ΕΘΝΙΚΗ θα συνεχίσει να είναι μπροστά και η Κορυφαία Διεύθυνσή μας με τις πολλές περιφερειακές προσβάσεις και τους ανθρώπους της, θα συνεχίσει να συντελεί δυναμικά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας μας. Αδιαπραγμάτευτοι στις αρχές και τις αξίες μας συνεχίζουμε με πυξίδα το τρίπτυχο: Αφοσίωση, Αξιοπιστία, Καινοτομία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους η Διοίκηση και τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής: ο Διευθύνων Σύμβουλος R.Gauci, οι Γενικοί Διευθυντές Α.Χρηστίδης, Τ.Αναστασίου και Η.Δασκαλόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διαχείρισης Έργων Δ.Παρδάλης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναλήψεων Κλάδου Ζωής Δ.Παπαχρήστου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ασφάλισης Αυτοκινήτου Κ.Βερύκοκκος, Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων Ε.Κόκκινος, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency Βορείου Ελλάδος Λ.Γιουρτσίδης, η Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Τ.Βαχαρακίδου, από το Υποκατάστημα Λάρισας η Προϊσταμένη Μ.Γαλλή και η Προϊσταμένη Αναλήψεων Μ.Γιαννουσά, από το Υποκατάστημα Χανίων οι υπάλληλοι Γ.Σχετάκης και η Σ.Βαγιωνάκη. Επίσης, παρευρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης Στ.Αγγελούδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Grand Thorndon Ν.Καραμούζης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PK Data Π.Κατσαϊδώνης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Α.Παχατουρίδης.

Δείτε τους βραβευθέντες

Διαβάστε την ομιλία του κου Δημήτρη Αναστασίου

Το παρόν Δελτίο Τύπου δημοσιεύθηκε στα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης:

thes.gr

insurancedaily.gr

insurance-eea.gr

fatsimare.gr

insuranceforum.gr

insuranceworld.gr

asfalisinet.gr

underwriter.gr

privateinsurance.gr

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης: