ΔΕΙΠΝΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Η Δευτέρα 16/5/2022 ήταν μία ξεχωριστή μέρα για την Εταιρεία και την Κορυφαία Διεύθυνσή μας, αφού βρεθήκαμε σε έναν πανέμορφο χώρο στην Αθήνα (Πύργος Πετρέζα) για να γνωριστούμε και να ακούσουμε το σχέδιο δράσης και ανάπτυξης από τα παλαιότερα αλλά και τα νέα στελέχη της Διοίκησης μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς της εταιρείας μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα στελεχών της Κορυφαίας Διεύθυνσής μας με το διακριτικό τίτλο “A Team” και πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής κ. Δημήτρης Αναστασίου, οι τρεις Αναπληρωτές της Διεύθυνσης κύριοι Δερμιτζάκης Στέλιος, Καραμούζης Γιάννης και Μιχαηλίδης Άρης, οι έξι Συντονιστές Ομάδων κ.κ. Δρένος Διονύσης, Καρακώστα Αριστέα, Μουλαΐδου Φωτεινή, Ροκαδάκης Γιώργος, Τεκερλέκη Στέλλα και Τζαβέλλας Νεκτάριος και δύο επίλεκτα στελέχη των πωλήσεων κες Τσιχλιά Αλεξάνδρα και Σωτηριάδου Νατάσα.

Ήταν μία όμορφη βραδιά και όλοι μας φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και υψηλή ψυχολογία, αφού επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Διοίκησης για ακόμα μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας μας στο μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, επιδιώκοντας καθημερινά να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όπως επίσης το ότι ανήκουμε στην ιστορικότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ευκαιρία σε νέους ανθρώπους που δεν θέλουν απλώς μία υπαλληλική σχέση αλλά επιδιώκουν την επιχειρηματική τους τοποθέτηση, να έρθουν κοντά μας για να δημιουργήσουν μία καριέρα χωρίς όρια.

Πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να βρείτε στο site μας https://ateam.com.gr (καριέρα). Εφόσον επιθυμείτε, στείλτε μας το βιογραφικό σας για να αξιολογηθεί από τους υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού της Διεύθυνσής μας στα 12 γραφεία που διαθέτουμε σε διάφορα σημεία της χώρας μας: info@ateam.com.gr