5 στα 5 ..για την Κορυφαία Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου!

Μία λαμπρή εκδήλωση προς τιμήν όλων των Συνεργατών του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε στις 27/9 στον πανέμορφο χώρο του Golf Club Γλυφάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια και ικανοποίηση διαπέρασε τους 40 και πλέον Συνεργάτες της Κορυφαίας Διεύθυνσής μας που πέτυχαν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη βραδιά.

 

 

 

 

 

 

 

Ο λόγος ήταν ότι συνέβη κάτι εξαιρετικά σπουδαίο, αφού η Διεύθυνσή μας βραβεύτηκε και στις πέντε κατηγορίες ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών που η εταιρεία όρισε.

Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε ως:

2η σε παραγωγή του κλάδου Ζωής πανελλαδικά (1η στην περιφέρεια),

2η στον κλάδο Πυρός,

2η στον κλάδο Αυτοκινήτου,

3η στους Γενικούς Κλάδους και

4η στη διατηρησιμότητα του κλάδου Ζωής.

 

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη αξία προσθέτει το γεγονός ότι, οι Συνεργάτες μας Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές κατάφεραν να τερματίσουν στις κορυφαίες θέσεις στην Εταιρεία μετά από μία πρωτοφανή και εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης κος Δημήτρης Αναστασίου παρέλαβε για λογαριασμό όλων των Συνεργατών και των 9 άμεσων Συντονιστών τις 5 τιμητικές διακρίσεις.

Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο βραβεύτηκαν οι εξαιρετικοί συνεργάτες κυρία Τσιχλιά Αλεξάνδρα από τη Θεσσαλονίκη στον κλάδο Ζωής και κύριος Δερμιτζάκης Νίκος από τα όμορφα Χανιά στον κλάδο Αυτοκινήτου.

Έκπληξη των Συντονιστών της Διεύθυνσης προς τον κύριο Δημήτρη Αναστασίου ήταν η τούρτα που κράτησαν για το τέλος, ευχόμενοι χρόνια πολλά για τα γενέθλια του που συνέπεσαν με τη βραδιά βραβεύσεων.

Με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά πολύ υψηλό ηθικό συνεχίζουμε καθημερινά να διανέμουμε προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες καθίστανται καθοριστικές για τους ανθρώπους όταν βρεθούν σε ανάγκη. Είμαστε υπερήφανοι για το επάγγελμά μας και καλούμε νέους και νέες που θέλουν να εργαστούν σε έναν κλάδο χωρίς όρια, να ενδιαφερθούν και να προσεγγίσουν τον χώρο μας, με στόχο να μάθουν περισσότερα για αυτό το σπουδαίο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (www.ateam.com.gr).

Ευχαριστούμε πρωτίστως τους χιλιάδες πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, το διοικητικό προσωπικό και όλες τις Διευθύνσεις για την προσπάθεια εξυπηρέτησης όλων μας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ομάδα μας με τον διακριτικό τίτλο: «A Team – Σύμβουλοι Ασφαλιστικών Υπηρεσιών»,  έχοντας εξαιρετική εκπαίδευση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις για να βάλουμε την ασφάλιση σε κάθε ένα σπίτι….

 

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου κοντά σας βρίσκεται ένα από τα 12 καταστήματά μας. www.ateam.com.gr

 

Δημοσιεύθηκε στα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα:

fatsimare.gr

nextdeal.gr

insurance-eea.gr

asfalisinet.gr

insuranceworld.gr

undewriter.gr

insurancedaily.gr