ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Μια ακόμη πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της το οποίο εκτείνεται πανελλαδικά σε 11 Νομούς, ανέλαβε η Κορυφαία  Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου, πραγματοποιώντας διήμερο συνέδριο Συντονιστών στη Θεσσαλονίκη στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2022.

Στην συνάντηση εργασίας οι 8 Συντονιστές της Διεύθυνσης Στ.Δερμιτζάκης, Α. Μιχαηλίδης, Δ.Δρένος, Α.Καρακώστα, Φ.Μουλαΐδου, Γ.Ροκαδάκης, Στ.Τεκερλέκη, Ν.Τζαβέλλας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις που αφορούν δύο σημαντικούς τομείς με υψηλό ενδιαφέρον για την περαιτέρω ανάπτυξή τους: τον τομέα της προσέλκυσης νέων στελεχών και τον τομέα της αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Τις εργασίες άνοιξε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Μιχάλης Τάτσης, ο οποίος συνεχάρη τον κον Δημήτρη Αναστασίου για την εκδήλωση και όλους τους συντονιστές για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2021, την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Περιφέρεια και της 2ης Πανελλαδικά   στον Κλάδο Ζωής, καθώς και της 3ης θέσης στους Γενικούς Κλάδους.

Δύο σημαντικοί και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες  πραγματοποίησαν τις εισηγήσεις και στήριξαν τις εργασίες του Συνεδρίου, τροφοδότησαν με νέες γνώσεις, ο καθένας με την δική του μοναδικότητα και τεχνογνωσία.

Στην πρώτη ενότητα ο κ. Μανώλης Κυριάκου (FLMI, CLU, ChFC, Senior Regional Executive LIMRA Mediterranean & Middle East, Senior LIMRA Instructor)    εστίασε στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, με την ποιοτική προσέλκυση νέων στελεχών, που αποτελεί αέναη προτεραιότητα της Διεύθυνσης αλλά και του time management των συντονιστών.

Στην δεύτερη ενότητα ο κ. Παναγιώτης Κατσαϊδώνης,  Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πληροφορικής PkData (pkdata.gr) ανέπτυξε  τις δυνατότητες και τα οφέλη   του εξελισσόμενου ψηφιακού μετασχηματισμού της Διεύθυνσης μέσω του προγράμματος «Agency Pro»  και  πως θα αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα του, τόσο στην απλοποίηση της καθημερινότητας των συνεργατών, αλλά  κυρίως στην εφαρμογή του σύγχρονου management που απαιτείται  σήμερα .

Στην βάση αυτή οι Συντονιστές της Διεύθυνσης συζήτησαν, ανέλυσαν, προβληματίστηκαν, και  δεσμεύτηκαν για την αποτελεσματικότερη άσκηση της εργασίας τους με τα νέα εφόδια.

Κλείνοντας τις εργασίες ο κ. Δημήτρης Αναστασίου απευθυνόμενος προς τους ανθρώπους του και προσδιορίζοντας τη συνέχεια είπε: «Για τη Διεύθυνσή μας, η συνεχής και ποιοτική ανάπτυξη νέων συνεργατών είναι προτεραιότητα, διότι σταθερά και «αποδεδειγμένα πετυχημένα» υπηρετούμε 34 χρόνια τώρα το θεσμό του Agency System.

Αφουγκραζόμαστε την αγορά και χαράσσουμε το μέλλον, αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και ιδιαίτερα των τελευταίων 2 ετών. O ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλώς ανάγκη, αλλά προτεραιότητα. Είναι η δημιουργία των πιο σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων  που υπήρξαν ποτέ σε κατάστημα Πωλήσεων Agency της χώρας, ώστε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κοινωνίας πελατών, συνεργατών και συναδέλφων όπου το αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης θα συμβάλλει στην επιτυχία και την ευημερία τους. Σήμερα δεν κάνουμε απλώς ένα βήμα μπροστά, αλλά ένα άλμα προς το μέλλον».

 

Το παρόν Δελτίο τύπου δημοσιεύθηκε στα παρακάτω sites:

insurance-eea.gr

insuranceworld.gr

underwriter.gr

insurancedaily.gr

aagora.gr

fatsimare.gr